Op mijn gemak gedaan

Het weekend was vrij rustig, maar toch wel veel gedaan. Vrijdag avond ben ik naar een vriendin gelopen en deed daar een half uur over. Na een paar uurtjes daar te hebben gezeten ben ik met de bus terug gegaan.

Zaterdag middag heb ik met mijn vriend een tweedehands wasmachine opgehaald. Die van mij was twee weken geleden kapot gegaan en de reparatie kosten zouden net zo duur worden als een tweedehandse machine. Ik heb hem eerst 2 kook wasjes (leeg) laten draaien en schoongemaakt uiteraard. Daarna ging de eerste was erin.

Aan het eind van de middag kwam een oud collega mij ophalen omdat ik graag zijn katjes weer eens wilde zien en uiteraard ook met hem bijkletsen. We hebben eten bij de Turk gehaald. Hij een turkse pizza en ik een kapsalon. Ik heb lekker met zijn katjes gekroeld en we hebben flink gelachen.

Zondag ben ik alleen bij mijn vriend wezen eten en ben na het eten nog een tijdje blijven hangen.

Vandaag (dinsdag) heb ik ook bij hem gegeten. Hij kwam eerst hierheen met een lange trap om een lamp op zolder op te hangen. Ik zeg geslaagd! Daarna ben ik met mijn logeerbed die aangepast moest worden met hem meegereden naar zijn huis. Hij heeft het bed gelijk gefixed en heeft mij met bed en al na het eten weer thuis gebracht, want hij kreeg nog bezoek. We hadden in de middag nog wel even hier wat gedronken ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *