Anderhalve maand niks

Ooohhh…. ik schaam me diep. Hier heb ik al anderhalve maand niks geschreven. De laatste tijd ben ik ook zo bezig met programmeren. Ja, de andere kant van websites (ook wel backend).

Tijd voor wat frontend…

Mijn dag en nacht ritme lag aardig overhoop. Gister ben ik voor het eerst weer op tijd naar bed gegaan en voor het eerst weer was ik vanmorgen op tijd uit bed. Nu zien vol te houden!!! Ik doe ook wat rustiger aan met programmeren, want ik was steeds zo lekker bezig dat ik telkens dacht: nog ff…. en dan was het ineens weer licht buiten. Schoot dus eigenlijk niet op met mijn ritme.

Maar ik heb de afgelopen tijd wel veel geleerd over de talen om websites mee te ontwikkelen. Dit heeft bij mij een aantal jaar stil gelegen en er zijn bizar veel mogelijkheden bijgekomen. Echt de moeite waard dus om me er weer in te verdiepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *